姐妹服事工具箱 – Mandarin Workshops for Sisters

姐妹服事工具箱 – Sisters in Ministry Toolbox Workshops

李林巧玲(Mrs Josephine Li)东亚神学院PIM讲师。

李林巧玲PIM讲师在达拉斯神学院毕业,获妇女服事硕士。她十年来在各国环境为妇女服务及提供培训。她热爱装备从不同背景的妇女们在不同生活季节中活出神赐的潜力。 她的愿望是为妇女们提供全面,实用,创新和能移转的自我发展培训,并在其事工环境中更有效地服务。

欢迎有心与个人自我发展或事奉进修的姐妹们参加。欢迎姐妹们报名参加自我提升也能帮助扩展你的事工。 View the English version of the workshops here.

请参阅下面的更多详细信息。如有查询,请发送电邮至 sistersinministrytoolbox@gmail.com。

神聖的休息 Sacred Rest

您是否一直感觉到精疲力竭或精力不足? 发现学习七种休息方式。 透过测验了解妳哪方面需要休息!

日期:2021年7月27日(星期二)新加坡时间上午10:00 至下午 12:30

Are you feeling burnt out or lack energy all the time? Discover 7 ways to rest. A test will be conducted to discover your needed area for rest!

 

你有什么风格? What’s your style?

发现个人敬拜/灵修风格。得知如何使用神所赐给妳的特性来接近上帝之提示。

日期:2021年8月17日(星期二)新加坡时间上午10:00 至下午 12:30

Discover your own style of worship/devotion. Creative tips will be given on how you can use God’s given uniqueness to get closer to God!

 

如何促进线上小组互动?How to facilitate an engaging online small group?

学习促进在线小组互动。

日期:2021年9月14日 (星期二)新加坡时间上午10:00 至下午 12:30

Learn creative and engaging ways to facilitate your small group online.

 

高速圣经研究方法(第1堂课)经文映射 Bible Study Methods Express (Part 1) Verse mapping

学习归纳式个人查经。 使用经文映射创新方式研究经文。

日期:2021年10月12日(星期二) 新加坡时间上午10:00 至下午 12:30

Learn how to use Inductive Bible Study for your personal devotion. Use creative verse mapping method to study the Scripture in a creative way.

时尚讲座(福音派)Fashion Talk (Evangelistic)

自助讲习班,学习基本造型技巧和基本化妆习惯。 邀请未信主的朋友们!

日期:2021年11月9日(星期二)新加坡时间上午10:00 至下午 12:30

A self-care workshop to learn basic styling tips and basic makeup routine. Bring your pre-believing friends!

 

Filed under Event, Newsletter, Workshops · Tagged with , , ,

Comments are closed.